Anna unelmillesi siivet


ELÄMYKSELLINEN LEIRITOIMINTA

Teatterimme tarjoaa koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten leirejä.  Kesällä toimintaan kuuluu 5 päivän mittaiset päiväleirit.

Syys- ja talvilomalla järjestetään 2 päivän kestoisia taideleirejä kysynnän mukaan.

 

TULEVAA: 

Kesäkuussa 2021 järjestetään 6-13v.  päiväleirejä ma-pe klo 9.00-15.00 Iisalmen Nuorisotalolla. ohjaajina toimii Tiia Sorjonen ja Jenni Savolainen


Kesäleiri 1. 7-11.6.2011

Kaksin karkuteilla

Tule mukaan kesän parhaimmalle leirille jossa osallistujat pääsevät seikkailemaan ja uppoutumaan teatterin maailmaan monipuolisten harjotteiden kautta.
Kaksin karkuteilla leirillä etsitään valtakunnan vaarallisinta varasta Flynn Rideria. Varas on piiloutunut syrjäiseen torniin jossa hän tapaa Tähkäpään, kauniin ja kipakan teinitytön. Myöhemmin selviää että Tähkäpäällä on 20-metrin pituiset kultaiset kutrit joissa on supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko joutuu vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä. Koe Kaksin karkuteillä, Hiuksia nostattava seikkailu!

Mukaan voi ilmoittautua 6-12v.  Leiripäivät toteutetaan ma-pe klo 9-15 välisellä ajalla Iisalmen nuoriso talolla. Leiriin kuuluu ruoka, vakuutus ja ohjelma. 
Ilmoittautumiset alkaa 1.4

Hinta: 

ohjaajina; Tiia Sorjonen, Jenni Savolainen ja kesätyöntekijä


2. LEIRI 14-18.6.2021

Tällä leirillä osallistujat saavat pukeutua roolivaatteisiin, seikkailla lähimaastossa etsien vihjeitä ja tehtäviä, kisailla vihollista ja lohikäärmettä vastaan sekä testata omaa rohkeuttaan.

Veljeni, Leijonamieli on sekä jännittävä kertomus vihreiden laaksojen, sadun ja leiritulien maasta että hyvän ja pahan kamppailusta sekä kaiken voittavasta ystävyydestä. Leiri järjestetään Mäkitorpassa ja sen lähimaastossa ma-pe klo 9.00-15.00. Leirin hintaan kuuluu ruoka, vakuutus ja leiriohjelma. ilmoittautuminen alkaa 1.4

Hinta;

ohjaajina; Tiia Sorjonen, Jenni Savolainen ja kesätyöntekijä