Anna unelmillesi siivet

Jasmin Lehti, Lilli Härmä-Leinonen, Jenna Sottinen ja Tanja Heinämäki ( takana)


WilliWision ohjaajatiimi

WilliWisio Jkl innovatiiviseen ohjaajatiimiin kuului ensin 4  perustajajäsentä; Lilli, Jenna, Jasmin ja Tanja.

Lilli haaveili Iisalmesta muuttonsa jälkeen, että jonain päivänä WilliWisio voisi toimia myös Keski-Suomessa. Haave oli asetettu 2 vuoden päähän. Kohtalo kuitenkin astui peliin ja yllättävien yhteensattumien kautta 2 vuotta muuttuikin 2 kuukaudeksi ja nyt Jyväskylässä on oma vireä lasten ja nuorten teatteri WilliWisio Jyväskylä.


Lilli Härmä-Leinonen / Ohjaaja, koreografi

Toimin WilliWisiossa puheenjohtajana, koreografina ja ohjaajana. Olen luonteeltani välitön, iloinen ja puuhakas ideanikkari. Innostun ja innostan muita uusiin ideoihin ja rakastan tehdä suuria kokonaisuuksia jossa sulautuu yhteen monia taiteen elementtejä ja ammattilaisia. Mielestäni mikään idea ei ole niin Willi ettei sitä voisi kokeilla. Ehkä juuri tämän takia yhdistyksemme on pystynyt laajentumaan lyhyessä ajassa jo kahteen kaupunkiin ja tarjoamaan monille lapsille ja nuorille elämyksellisiä kokemuksia. 

Toivotan puheenjohtajana ja ohjaajana kaikki tervetulleiksi WilliWisioon. Meillä jokainen on tähti.


Jenna Sottinen - Ohjaaja

Jenna On utelias ja energinen seikkailija, joka viihtyy luonnossa ja liikunnan parissa, sekä innostuu helposti uusista asioista. Jenna opiskelee terveyskasvatusta ja sivuaineina psykologiaa ja kasvatustiedettä. Tulevaisuuden uraunelmissa yhdistyvät teatterin tekeminen ja terveyden edistäminen.

Teatteriharrastuksen Jenna on  aloittanut jo lapsena ja vuosien varrella päässyt näyttelemään ammatti- ja harrastajateattereissa. Lisäksi hän suunnitellut ja ohjannut lapsille ja nuorille teatterileirejä ja ollut mukana toteuttamassa tapahtumia.

"Ohjaajana haluan että jokainen ryhmäläinen saa esittää omia toiveita ja niitä  kuunnellaan ja huomioidaan. Haluan luoda turvallisen, innostavan ja kannustavan ilmapiirin ryhmäläisille. "
(valokuva Hanna-Kaisa Hämäläinen)


Jasmin Lehti - ohjaaja, käsikirjoittaja