Anna unelmillesi siivet


ELÄMYKSELLINEN LEIRITOIMINTA

Teatterimme tarjoaa koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten leirejä. Kesäkuussa 2021 järjestetään 6-13v. päiväleirejä ma-pe klo 9.00-15.00 Jyväskylän mäkimatin alueella. Paikkana on Mäkitorppa. ( toteutuu mikäli korona rajoitukset sen sallii)

Seuraile tarkempia ilmoittautumis ohjeita


1. LEIRI 7-11.6.2021

Kaksin karkuteilla

Tule mukaan kesän parhaimmalle leirille jossa osallistujat pääsevät seikkailemaan ja uppoutumaan teatterin maailmaan monipuolisten harjotteiden kautta.

Kaksin karkuteilla leirillä etsitään valtakunnan vaarallisinta varasta Flynn Rideria. Varas on piiloutunut syrjäiseen torniin jossa hän tapaa Tähkäpään, kauniin ja kipakan teinitytön. Myöhemmin selviää että Tähkäpäällä on 20-metrin pituiset kultaiset kutrit joissa on supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko joutuu vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä.

Koe Kaksin karkuteillä, Hiuksia nostattava seikkailu! Mukaan voi ilmoittautua 6-12v. Leiripäivät toteutetaan ma-pe klo 9-15 välisellä ajalla Jyväskylän Mäkitorpalla ja sen lähimaastossa. Leiriin kuuluu ruoka, vakuutus ja leiriohjelma. Ilmoittautumiset alkaa 1.4

Hinta:

ohjaajina; Lilli Härmä-Leinonen, Jenna Sottinen ja kesätyöntekijä

Leirit pidetään Mäkitorpassa


2. LEIRI 14-18.6.2021

Veljeni Leijonamieli

Tällä leirillä osallistujat saavat pukeutua roolivaatteisiin, seikkailla lähimaastossa etsien vihjeitä ja tehtäviä, kisailla vihollista ja lohikäärmettä vastaan sekä testata omaa rohkeuttaan.

Veljeni, Leijonamieli on sekä jännittävä kertomus vihreiden laaksojen, sadun ja leiritulien maasta että hyvän ja pahan kamppailusta sekä kaiken voittavasta ystävyydestä. 

Leiri järjestetään Mäkitorpassa ja sen lähimaastossa ma-pe klo 9.00-15.00. 
Leirin hintaan kuuluu ruoka, vakuutus ja leiriohjelma. 
ilmoittautuminen alkaa 1.4

Hinta; 100€/ jäsen 90€. Ennakko ilmoittautumismaksu 30€.

ohjaajina; Lilli Härmä-Leinonen, Jenna Sottinen ja kesätyöntekijä